Egyptian healing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyptian healing is een herontdekte methode van handoplegging, gebaseerd op oude Egyptische tempelinwijdingen. Bij een behandeling wordt de Universele levensenergie via de chakra’s doorgegeven. Chakra’s kun je zien als energieknooppunten in je lichaam. Als je ergens een blokkade hebt, kan de energie niet meer vrij rondstromen. Vergelijk het maar met een elektriciteitsnet, is er ergens een breuk in de kabel, dan gaat je c.v ketel niet aan, hoeveel energie je er ook instopt. Blokkades ontstaan o.a. door spanningen, ingrijpende gebeurtenissen die je nog geen plaats hebt kunnen geven, operaties,oververmoeidheid.

Door de Universele levensenergie kunnen de chakra’s weer goed verbonden worden. Het zelfgenezend vermogen wordt dan geactiveerd. Hierin kun je zelf het tempo bepalen, kies je voor één behandeling, dan is er een sterk ontspannende werking. In een ontspannen toestand is het gemakkelijker om met bepaalde moeilijkheden je weg te vinden.

Je kunt ook voor twee behandelingen binnen tien dagen of vier behandelingen in twee weken kiezen.Dan zijn er vaak veranderingen op fysiek, emotioneel en /of spiritueel niveau.

De behandeling gebeurt liggend op een massagetafel. Duur van de behandeling : 60 minuten.