Klankconcert aan huis

Klankconcert aan huisIn uw eigen omgeving een klankbad ervaren, met mensen die u allemaal kent. Deze bijzondere concerten verzorg ik graag voor u. Een klankbad werkt heel ontspannend. Met mijn akoestische instrumenten maak ik geluiden die doen denken aan verscheidene natuurlijke klanken. Doordat lichaamscellen met die trillingen mee resoneren kan het stress- en pijnklachten helpen verminderen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een huiskamerconcert. Zo waren er mensen die een huiskamerconcert boekten om anderen ergens mee te bedanken.

Verjaardagsfeest

Maar ook zijn er mensen die een klankbad als activiteit op hun verjaardagsfeest hebben geboekt. Het is dan ook een hele leuke activiteit om met vrienden en/of vriendinnen te doen.

Meditatie

Of denk eens aan een verdieping van uw meditatie. Ook daar is een concert bij u thuis bijzonder geschikt voor. Klankmeditatie ter afsluiting van een yogales, of ter ondersteuning in een workshop.

Wat klanten vertellen

"Tijdens onze vastenkuurweek in de Zonneroos kwam Annemieke op een avond om voor ons een diepte ontspanning te verzorgen met klank. Trommels, ratels, klankschalen in diverse maten en ook eentje van kristal openden onze harten en gaven ons een weldadig gevoel. Annemieke is in staat door haar zorgvuldige inleiding en integriteit een veilige sfeer te waarborgen. Een hele bijzondere ervaring!"

Florentine van Vollenhoven, Ruinen. April 2016.

 
Twee keer heb ik een klankschalen bijeenkomst met Annemieke mogen organiseren in een groep. Een prachtige ervaring, maar wel een ervaring die vraagt om een zorgvuldige voorbereiding zodat deelnemers open staan voor de werking van de klanken die ze ondergaan. Hoe komen de mensen binnen? Hebben ze ervaring met klankschalen? Kiezen ze er voor of zijn ze ‘meegenomen’? Door een overstijgend thema te introduceren ontstond er onderlinge verbinding. Zo hadden we in de kerstgroep LICHT en DONKER als thema en op de wereldvrouwendag VERBINDING. Ook doordat Annemieke eerst uitleg gaf van de verschillende instrumenten en vertelde wat er zou gaan gebeuren ontstond er een veilige bedding. Deelnemers werden persoonlijk diep geraakt en voelden zich tegelijk verbonden met de mensen om zich heen. Heel fijn om mee te maken.

Tity Kuiken, www.titykuiken.nl.