Resonantie

Alles is trilling

Hoe is jouw klank?

Er is een wisselwerking tussen jou en de instrumenten, zodat de instrumenten bij iedere persoon verschillend klinken. In de klank kun je horen of iemand veel/weinig energie heeft in een gebied. Je kunt ook horen of de klank harmonisch is, of dat er sprake is van energetische belasting.

Je herkent vast wel het gevoel dat je je bij sommige mensen heel prettig kunt voelen en bij andere mensen lijkt er weinig energie meer over te zijn in je.  Met de stemvorken kun je de energie die niet goed voor je is, of die niet van jou is, verwijderen. Zodat je energetisch schoon bent en je zoveel mogelijk voordeel kunt hebben van de harmonische klanken van de stemvorken en klankschalen.

Ieder gebied in je lichaam heeft een bepaalde trilling, door met stemvorken en klankschalen te werken die afgestemd zijn op de oorspronkelijk optimale trilling nodig je het lichaam uit mee te gaan in die harmonie.                                                                                                                               Ohmpunctuur is een therapie waarbij klank en trilling werken op fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel niveau.                                                         Geluid is klank en klank is trilling. Het effect van trilling is resonantie.

Zoals twee dezelfde stemvorken, waarvan je er maar één aan tikt, toch alle twee gaan trillen

De stemvorken worden op handen, voeten, ruggewervels en chakra's geplaatst. Dat is niet pijnlijk, je voelt een zachte trilling. Die trilling stimuleert de meridianen en zorgt gemakkelijk voor een diepe ontspanning. De trilling gaat als een golvende beweging door het lichaam. De trillingen van de stemvorken en de klankschalen nodigen uit tot het loslaten van blokkades en het op een natuurlijke wijze in balans komen. Met een reeks van zes behandelingen is het mogelijk steeds dieper te gaan, zodat er een goede afstemming op de eigen energie is. Je bent als het ware "in tune" met jezelf. Het is natuurlijk altijd mogelijk om losse behandelingen te nemen.

Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

De kosten hiervoor zijn € 45,- per behandeling.